Våra tjänster

Vi har en byggställning för alla

Bästkustställningar är experter på byggställningar.
Hyr din fasadställning eller byggställning hos oss, alltid inkl. montering och demontering.
Hos oss får du bra service av professionell och välutbildad personal. För oss är säkerhet och trygghet viktig och du som kund ska känna dig säker när du anlitar oss.

Systemställningar

I vårt sortiment finns:
Layher systemställning
Layher ram

Fasader

Bästkustställningar i Stenungsund erbjuder byggställningar för alla typer av projekt i STO-regionen. Vi har totallösningar men vi har även ställningar för enskilda uppdrag. I de flesta byggprojekten behövs en säker fasadställning. Vi har olika storlekar och utförande beroende på vart du ska använda ställningen. Behöver du hjälp? Kontakta oss så tar vi fram vad du behöver.

Byggen

Oavsett om du har ett litet eller stort byggprojekt så har vi ställningen för dig. Ställningarna är både lätta att handskas med och att bygga ihop. Givetvis kan vi hjälpa dig, våra ställningsbyggare är snabba och duktiga.

 

Kontakta oss och berätta om ditt bygge så kan vi räkna på hur stor byggställning du behöver.

Vi hjälper dig

Vilka behov du än har så kan du tryggt vända dig till Bästkustställningar i Stenungsund för vägledning. Vi har mycket kompetent personal och vi har en kunskap som gör att vi kan tillgodo se dina behov på bästa sätt. Vilken ställning du än är i behov av så har vi den. Kontakta oss för vidare diskussioner.