Om oss

Vilka är vi?

Vi kan med gott samvete påstå att vi är en av de ledande företagen på marknaden som monterar byggnadsställningar. Bästkustställningar har levererat byggnadsställningar till företag och kyrkor i Stenungsund, Tjörn och Orust i många år och har skaffat sig en stor marknadsandel på marknaden.

Vi är naturligtvis medlem i Ställningsentreprenörerna (STIB).

Marknaden

Bästkustställningar tillhandahåller endast byggnadsställningar och det är vår affärsidé. Vi är experter på att hjälpa dig att hitta rätt ställning för just dina behov. Vi har små och stora ställningar, du talar om vad du behöver och vi rekommenderar det som passar bäst utöver dina behov.

Totallösningar

Med en totallösning menar vi en helhetstjänst som innefattar leveranssäkerhet, professionell problemlösning, kompetenta och serviceorienterade medarbetare. Vi ser helst att vi kommer in så tidigt som möjligt i planeringen och tar då fullt ansvar under hela projektets gång.

Vi erbjuder totallösningar för både fasad- och industriprojekt samt alla former av väderskydd.

“20 år i branschen”

Ett väldigt vanligt uttryck är ju att man har 20 år i branschen. Vi kan stolt säga detta ärligt och firar under 2021 just 20 år. Bästkustställningar startade 2001 med Peter och Janne i täten som både monterade, raggade jobb och skötte pappersarbete.

Från att vara en liten ställningsfirma som bara byggde ställning på villor till att vara en partner att räkna med vid större och mer komplexa projekt har Bästkustställningar AB växt sig större och starkare för varje år. En trupp med montörer som utökas hela tiden och en fordonsflotta som idag uppgår till 7 flakbilar, 3 lastbilar och 1 servicebil.

Från starten av Bästkustställningar har mottot “Snabb service” varigt en väldigt viktig del

Här publicerar vi våra samarbetspartners